Трансбордер для SEMAF Railway Factory (Египет)

03.02.2020
Трансбордер для SEMAF Railway Factory (Египет)

Науково-виробнича фірма "Техвагонмаш" виготовила трансбордер для переміщення залізничного транспорту для компанії SEMAF Railway Factory (Єгипет)
Підприємство SEMAF Railway Factory було засноване в 1955 році і в даний час виробляє пасажирські вагони, вагони метро, ​​трамваї, вантажні вагони та тяговий рухомий потяг. Основний ринок збуту – це внутрішній ринок Єгипту, а також інші регіони Африки.
Потреба придбання трансбордера виникла у зв'язку з зносом існуючого трансбордера і потреби підприємства у продуктивному сучасному устаткуванні.
Контракт на постачання обладнання було підписано у березні 2019 року. В рамках контракту ТОВ «НВФ «Техвагонмаш» здійснює розробку технічної документації, виготовлення трансбордера, а також надає послуги з монтажу та навчання персоналу Замовника.
Варто зазначити, що новий трансбордер обладнаний освітленням для роботи у нічний час, для забезпечення безпечної роботи трансбордер обладнаний звуковою та світловою сигналізацією. Для запобігання зіткненню із сторонніми предметами трансбордер обладнаний лазерними сканерами. Лазерні сканери контролюють місце перед трансбордером під час його руху. Кабіна оператора оснащена кондиціонером для комфортної роботи у спеку року. У кабіні встановлено пульт керування, а також монітори системи відеоспостереження за переміщенням трансбордера.

Back to the news